15 lutego 2007

Kaspersky Lab na III Kongresie Bezpieczeństwa Sieci

Kaspersky Lab Polska bierze udział w III Kongresie Bezpieczeństwa Sieci, który odbędzie się w dniach 20-21 lutego 2007 r. w Hotelu Marriott w Warszawie. Zapraszamy do bezpłatnej rejestracji.

Kongres Bezpieczeństwa Sieci organizowany jest co roku a jego celem jest zapoznanie wszystkich użytkowników sieci z nowinkami wśród produktów zapewniających bezpieczeństwo komputera. Uczestnicy Kongresu mogą obejrzeć dokładne prezentacje rozwiązań, zebrać materiały na ich temat, posłuchać opinii ekspertów, a nawet zawrzeć korzystną transakcję na zakup takich produktów do swojej firmy.

Kongres jest podzielony na 3 części tematyczne w zależności od prezentowanych zagadnień: Firewall & VPN GigaCon, Network Security Gigacon oraz Secure Mail GigaCon.

Wykład inauguracyjny poprowadzi Witalij Kamliuk, wybitny analityk wirusów w firmie Kaspersky, twórca jednej z opatentowanych przez firmę technologii pozwalającej na poszukiwanie zbieżnych szkodliwych obiektów.

Wstęp jest otwarty i bezpłatny dla osób które odpowiadają za zabezpieczanie sieci w firmach i instytucjach.

Kongres odbędzie się w dniach 20-21 lutego 2007 w Hotelu Marriott w Warszawie, al. Jerozolimskie 65/79.

Więcej informacji o Kongresie oraz bezpłatna rejestracja na stronie: www.kongresbezpieczenstwa.org.