19 marca 2004

Kaspersky Lab zaprasza na CeBIT (Hala 6, stoisko H18)

Zapraszamy do odwiedzania stoiska Firmy Kaspersky Lab na targach CeBIT odbywających się w Hanowerze, w dniach 18 - 24 marca 2004. Stoisko posiada identyfikator H18 i mieści się w hali 6.

Najważniejszym wydarzeniem zaplanowanym przez firmę Kaspersky Lab jest prezentacja nowego produktu - Kaspersky Anti-Virus 5.0 - przeznaczonego dla użytkowników domowych korzystających z systemów operacyjnych Windows.

Po raz pierwszy firma Kaspersky Lab zaprezentuje pełną gamę produktów przeznaczonych do ochrony przed spamem - znany już Kaspersky Anti-Spam Enterprise Edition oraz dwa nowe produkty: Kaspersky Anti-Spam ISP Edition (zaprojektowany specjalnie dla dostawców internetu) i Kaspersky Anti-Spam Personal (dla użytkowników domowych).

Ponadto zaprezentowane zostaną nowe produkty antywirusowe: Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Samba Server oraz Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Microsoft ISA Server.

Co godzinę odbywać się będą prezentacje poświęcone najnowszym trendom w technologiach antywirusowych.