24 listopada 2021

Kaspersky Lab Polska otrzymuje prestiżowe wyróżnienie "Symbol Cyberbezpieczeństwa 2021"

Kaspersky Lab Polska, dostawca rozwiązań bezpieczeństwa IT, informuje o otrzymaniu prestiżowego wyróżnienia "Symbol Cyberbezpieczeństwa 2021" przyznanego przez redakcję "Monitora Rynkowego" w "Dzienniku Gazecie Prawnej" oraz "Monitora Biznesu" w "Rzeczpospolitej".

Od jedenastu lat redakcja "Monitora Rynkowego" w "Dzienniku Gazecie Prawnej" oraz "Monitora Biznesu" w "Rzeczpospolitej" wyróżnia Symbolami wybitne firmy, jednostki naukowe, samorządy, spółdzielnie i instytucje kulturalne. Laureatów łączą wspólne wartości, znakomita polityka zarządzania i jakości, rozwój innowacyjności oraz aktywność w przestrzeni społecznej.

Przyznając firmie Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. wyróżnienie "Symbol Cyberbezpieczeństwa 2021", kapituła doceniła spółkę jako innowatora w dziedzinie rozwiązań zabezpieczających przed szkodliwym oprogramowaniem, atakami internetowymi oraz zaawansowanymi cyberzagrożeniami wymierzonymi w firmy, przemysł i infrastrukturę krytyczną.

Na zdjęciu: Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska, z wyróżnieniem "Symbol Cyberbezpieczeństwa 2021".

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab Polska jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie https://www.kaspersky.pl/nowosci.