15 maja 2019

Firma Kaspersky Lab Polska wybrała Handlowca Roku 2018 w swojej sieci partnerskiej

Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. informuje o przyznaniu wyróżnienia "Handlowiec Roku", które otrzymują osoby wykazujące największe zaangażowanie w sprzedaż produktów Kaspersky Lab w Polsce. Wyróżnienie za rok 2018 otrzymała Katarzyna Klimas z firmy CBIT sp. z o.o.

Sieć partnerska firmy Kaspersky Lab Polska budowana jest od ponad piętnastu lat. W tym czasie firma zorganizowała kilkanaście Konferencji Partnerów i wręczyła kilkadziesiąt wyróżnień, takich jak "Dystrybutor Roku", "Partner Roku", "Partner Dekady" czy "Partner Piętnastolecia". Wszystkie te wyróżnienia były jednak przyznane firmom współpracującym z Kaspersky Lab Polska. Spółka podjęła decyzję o wprowadzeniu nowego wyróżnienia, "Handlowiec Roku", które otrzymują konkretne osoby - handlowcy wykazujący największe zaangażowanie w sprzedaż produktów Kaspersky Lab w Polsce na przestrzeni całego roku.

Wyróżnienie za rok 2018 otrzymała Katarzyna Klimas z firmy CBIT sp. z o.o., partnera Kaspersky Lab Polska. Nagrodę specjalną stanowił wysokiej klasy sprzęt RTV.

Na zdjęciu: Katarzyna Klimas, Handlowiec Roku 2018 wg Kaspersky Lab Polska,
specjalista ds. klientów kluczowych w firmie CBIT sp. z o.o.

Budowanie silnej sieci partnerskiej było jednym z najważniejszych celów, jakie przyjęliśmy, projektując nasz model dystrybucji. Założenie to jest dzisiaj tak samo aktualne i bardzo cieszę się, że w jego ramach dystrybucją produktów Kaspersky Lab w Polsce zajmują się ambitni i zaangażowani w pracę handlowcy - powiedział Bartosz Prauzner-Bechcicki, dyrektor ds. sprzedaży, Kaspersky Lab Polska.

Oferując rozwiązania bezpieczeństwa moim klientom, przykładam dużą wagę do tego, by były to produkty najwyższej klasy, dzięki którym ich firmy będą należycie chronione przed wszelkimi cyberzagrożeniami. Cieszę się, że dzięki współpracy z Kaspersky Lab Polska mogę oferować czołowe rozwiązania w branży bezpieczeństwa IT - powiedziała Katarzyna Klimas, Handlowiec Roku 2018 wg Kaspersky Lab Polska, specjalista ds. klientów kluczowych w firmie CBIT sp. z o.o.

Informacje o firmie CBIT sp. z o.o.

CBIT sp. z o.o. jest firmą dostarczającą oprogramowanie związane z szeroko rozumianym bezpieczeństwem systemów komputerowych, a także oprogramowanie użytkowe. Więcej informacji o firmie znajduje się na stronie https://www.cbit.pl.

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie https://www.kaspersky.pl/nowosci.