12 marca 2018

Kaspersky Lab Polska otrzymuje prestiżowe wyróżnienie "Gazela Biznesu 2017" przyznane przez dziennik Puls Biznesu

Kaspersky Lab Polska sp. z o.o., dostawca rozwiązań bezpieczeństwa IT, informuje o otrzymaniu prestiżowego wyróżnienia "Gazela Biznesu 2017" przyznanego przez dziennik Puls Biznesu.

"Gazele Biznesu" to jedno z najstarszych zestawień najdynamiczniej rozwijających się małych i średnich firm. Projekt realizowany jest przez dzienniki ekonomiczne należące do grupy wydawniczej Bonnier. W Polsce ranking sporządza dziennik Puls Biznesu, nieprzerwanie od 2000 r. Podobne zestawienia sporządzają jego odpowiedniki ze Szwecji, Danii, Litwy, Łotwy, Estonii i Słowenii. Kryteria wyboru Gazel w poszczególnych krajach są dostosowane do lokalnych warunków gospodarczych, ale cel wszędzie jest ten sam: promowanie małej i średniej przedsiębiorczości.

Tytuł "Gazeli Biznesu" to znak rozpoznawczy dobrze zarządzanych, uczciwych i cieszących się dobrą kondycją finansową firm. Czytelne kryteria wyróżnienia sprawiają, że jest ono wiarygodne - udział w nim jest bezpłatny, a o jego przyznaniu nie decyduje żadne jury, lecz wyniki finansowe przedsiębiorstwa z trzech ostatnich lat.

Na zdjęciu: Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska, z wyróżnieniem "Gazela Biznesu 2017"
Fot.: Puls Biznesu

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie http://www.kaspersky.pl/nowosci.