26 września 2017

Kaspersky Lab Polska otrzymuje prestiżowe wyróżnienie "Ambasador Polskiej Gospodarki" przyznane przez Business Centre Club

Kaspersky Lab Polska, dostawca rozwiązań bezpieczeństwa IT, informuje o otrzymaniu prestiżowego wyróżnienia "Ambasador Polskiej Gospodarki" przyznanego przez Business Centre Club.

Finał IX edycji konkursu "Ambasador Polskiej Gospodarki" odbył się 25 września 2017 r. w siedzibie Business Center Club mieszczącej się w Pałacu Lubomirskich w Warszawie. Laureaci odebrali nagrody z rąk podsekretarza stanu ds. dyplomacji ekonomicznej, polityki amerykańskiej i azjatyckiej w MSZ Marka Magierowskiego, przewodniczącej jury konkursu Grażyny Majcher-Magdziak, Marka Goliszewskiego, prezesa BCC oraz gen. Leona Komornickiego, członka Rady Organizatorów BCC.

Tytuły "Ambasadora Polskiej Gospodarki" otrzymały firmy, których działalność została uznana za najlepiej realizującą ideę konkursu w danej kategorii: Eksporter, Firma Globalna, Kreator Rozwiązań XXI Wieku, Marka Europejska, Partner Firm Zagranicznych oraz Najwyższa Jakość. Firma Kaspersky Lab Polska została wyróżniona w kategorii "Kreator Rozwiązań XXI Wieku".

Na zdjęciu: Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska, z wyróżnieniem "Ambasador Polskiej Gospodarki"

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie http://www.kaspersky.pl/nowosci.