28 listopada 2016

Kaspersky Lab Polska otrzymuje prestiżowe wyróżnienie "Symbol Bezpieczeństwa Cyfrowego 2016"

Kaspersky Lab Polska, dostawca rozwiązań bezpieczeństwa IT, informuje o otrzymaniu prestiżowego wyróżnienia "Symbol Bezpieczeństwa Cyfrowego 2016" przyznanego przez redakcję "Monitora Rynkowego" w "Dzienniku Gazecie Prawnej" oraz "Monitora Biznesu" w "Rzeczpospolitej".

Od sześciu lat redakcja "Monitora Rynkowego" w "Dzienniku Gazecie Prawnej" oraz "Monitora Biznesu" w "Rzeczpospolitej" wyróżnia Symbolami i EuroSymbolami wybitne firmy, jednostki naukowe, samorządy, spółdzielnie i instytucje kulturalne. Laureatów łączą wspólne wartości, znakomita polityka zarządzania i jakości, rozwój innowacyjności oraz aktywność w przestrzeni społecznej.

Przyznając firmie Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. wyróżnienie "Symbol Bezpieczeństwa Cyfrowego 2016", kapituła doceniła spółkę jako jednego z najszybciej rozwijających się dostawców rozwiązań zabezpieczających przed szkodliwym oprogramowaniem oraz atakami internetowymi.

Na zdjęciu: Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska sp. z o.o., odbiera wyróżnienie "Symbol Bezpieczeństwa Cyfrowego 2016"

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie https://www.kaspersky.pl/nowosci.