25 października 2016

Kaspersky Lab Polska otrzymuje prestiżowe wyróżnienie "Ambasador Polskiej Gospodarki" przyznane przez Business Centre Club

Kaspersky Lab Polska, dostawca rozwiązań bezpieczeństwa IT, informuje o otrzymaniu prestiżowego wyróżnienia "Ambasador Polskiej Gospodarki" przyznanego przez Business Centre Club.

Finał VIII edycji konkursu "Ambasador Polskiej Gospodarki" odbył się 28 września 2016 r. w siedzibie Business Center Club mieszczącej się w Pałacu Lubomirskich w Warszawie. Laureaci odebrali nagrody z rąk dyrektora Grzegorza Mickiewicza, przedstawiciela Ministerstwa Rozwoju, Grażyny Majcher-Magdziak, przewodniczącej jury konkursu, oraz Marka Goliszewskiego, prezesa BCC.

Tytuły "Ambasadora Polskiej Gospodarki" otrzymały firmy, których działalność została uznana za najlepiej realizującą ideę konkursu w danej kategorii: Eksporter, Firma Globalna, Partner Firm Zagranicznych, Kreator Rozwiązań XXI Wieku, Marka Europejska oraz Najwyższa Jakość. Firma Kaspersky Lab Polska została wyróżniona w kategorii "Partner Firm Zagranicznych". Kaspersky Lab Polska aktywnie działa na polskim rynku od 2001 r., dostarczając rozwiązania bezpieczeństwa IT. We wrześniu br. firma świętowała swoje 15-lecie.

Na zdjęciu: Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska, z wyróżnieniem "Ambasador Polskiej Gospodarki"

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie http://www.kaspersky.pl/nowosci.