2 grudnia 2015

Kaspersky Lab Polska otrzymuje prestiżowe wyróżnienie "Symbol Nowoczesnych Usług Informatycznych 2015"

Kaspersky Lab Polska, producent rozwiązań do ochrony danych, informuje o otrzymaniu prestiżowego wyróżnienia „Symbol Nowoczesnych Usług Informatycznych” przyznanego przez redakcję "Monitora Rynkowego" w "Dzienniku Gazecie Prawnej" oraz "Monitora Biznesu" w "Rzeczpospolitej".

Od pięciu lat redakcja "Monitora Rynkowego" w "Dzienniku Gazecie Prawnej" oraz "Monitora Biznesu" w "Rzeczpospolitej" wyróżnia Symbolami i EuroSymbolami wybitne firmy, jednostki naukowe, samorządy, spółdzielnie i instytucje kulturalne. Laureatów łączą wspólne wartości, znakomita polityka zarządzania i jakości, rozwój innowacyjności oraz aktywność w przestrzeni społecznej. W ciągu pięciu lat przyznano około 250 tytułów w skali całego kraju.

W tym roku nagrody zostały wręczone 26 listopada na uroczystej gali zorganizowanej w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach, gdzie zgromadzili się przedstawiciele blisko siedemdziesięciu firm i instytucji z całej Polski. Patronatem medialnym uroczystość objęła „Rzeczpospolita” i Telewizja Polska.

Na zdjęciu: Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska sp. z o.o., odbiera wyróżnienie "Symbol Nowoczesnych Usług Informatycznych 2015"

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.

Wszystkie informacje prasowe Kaspersky Lab Polska są dostępne na stronie http://www.kaspersky.pl/news.