6 czerwca 2012

Wakacyjna promocja Kaspersky Lab Polska dla biznesu

W nawiązaniu do niedawnej premiery nowych produktów dla biznesu oraz do zbliżających się wakacji, Kaspersky Lab Polska uruchamia promocję przeznaczoną dla firm – „Kaspersky na wakacje”. W ramach akcji zakupy produktów z linii Kaspersky Open Space Security będą premiowane wydłużeniem licencji nawet o 6 miesięcy.

Promocja skierowana jest do firm dowolnego rozmiaru, które są zainteresowane zakupem nowej licencji na dowolne rozwiązanie z linii Kaspersky Open Space Security lub przejściem z produktów konkurencyjnych na oprogramowanie Kaspersky Lab. Promocją objęte są także zakupy licencji dla edukacji oraz sektora publicznego.

Aby skorzystać z promocji, wystarczy do 31 lipca 2012 r. zakupić dowolne rozwiązanie z linii Kaspersky Open Space Security (pełna lista produktów wchodzących w skład tej linii znajduje się na stronie http://www.kaspersky.pl/products.html?s=koss). Zakup licencji rocznej będzie premiowany bezpłatnym wydłużeniem ochrony do 4 miesięcy, natomiast w przypadku zakupu licencji dwuletniej – do 6 miesięcy.

W najnowszych produktach dla biznesu wprowadzonych przez Kaspersky Lab wydajna ochrona przed szkodliwym oprogramowaniem została wzbogacona o szeroki zestaw funkcji bezpieczeństwa IT, takich jak kontrola aplikacji, filtrowanie stron WWW oraz kontrola urządzeń. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows integruje się z opartym na chmurze systemem Kaspersky Security Network, który zapewnia aktualizacje w czasie rzeczywistym dla nowych i nieznanych zagrożeń oraz obsługę białych list aplikacji. Rozwiązanie Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows jest zarządzane przez zaprojektowaną od nowa konsolę Kaspersky Security Center, która zastępuje Kaspersky Administration Kit. Kaspersky Security Center oferuje wiele nowych funkcji zapewniających pełną kontrolę i łatwość zarządzania, obsługuje zarówno fizyczne, jak i wirtualne środowiska, a także spełnia potrzeby firm dowolnych rozmiarów. Szczegółowe informacje o najnowszych produktach Kaspersky Lab dla biznesu są dostępne na stronie http://www.kaspersky.pl/beready.

Mimo niedawnej premiery, oprogramowanie Kaspersky Endpoint Security for Windows zostało już wyróżnione przez niezależne organizacje zajmujące się testowaniem oprogramowania do ochrony danych: AV-Test oraz Virus Bulletin.

Linia produktów Kaspersky Open Space Security została stworzona w celu zapewnienia ochrony sieciom korporacyjnym dowolnych rozmiarów oraz złożoności przed wszystkimi rodzajami współczesnych zagrożeń komputerowych. Rozwiązania wchodzące w skład Kaspersky Open Space Security są wysoce niezawodne oraz skuteczne, jak również proste we wdrożeniu oraz w użyciu. Informacje o linii produktów Kaspersky Open Space Security znajdują się na stronie http://www.kaspersky.pl/products.html?s=koss.

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab Polska jako źródła.