25 kwietnia 2002

Kaspersky Anti-Virus for MS Exchange Server - Nowe funkcje

Firma Kaspersky Lab udostępnia wersję beta programu Kaspersky Anti-Virus for MS Exchange Server 5.5/2000 i zaprasza wszystkich chętnych użytkowników do jej testowania.

Cechą wyróżniającą program Kaspersky Anti-Virus for MS Exchange Server 4.2 spośród innych narzędzi antywirusowych jest "przezroczysta" obsługa systemu operacyjnego MS Exchange 5.5/2000. Wieloplatformowość programu pozwala na zaoszczędzenie czasu wymaganego do zintegrowania aplikacji z popularnymi systemami pocztowymi. Kaspersky Anti-Virus for MS Exchange 5.5/2000 zapewnia kompleksowe testowanie wychodzących i przychodzących wiadomości pocztowych. Jeżeli wykryta zostanie zainfekowana wiadomość program będzie mógł ją usunąć, zablokować, przenieść do folderu kwarantanny lub podjąć próbę jej leczenia. Zainstalowanie i poprawne skonfigurowanie programu gwarantuje, że użytkownicy będą otrzymywać i wysyłać tylko "czystą" pocztę.

Funkcje programu Kaspersky Anti-Virus for MS Exchange umożliwiają kontrolowanie dystrybucji wiadomości między stacjami roboczymi. Kaspersky Anti-Virus może być kontrolowany z każdego, nawet zdalnego komputera.

Kaspersky Lab zaprasza wszystkich zainteresowanych użytkowników do testowania nowej wersji programu Kaspersky Anti-Virus for MS Exchange Server 5.5/2000. Prosimy o kontakt: beta@kaspersky.pl