8 grudnia 2011

KONKURS: Walcz o 10 lat ochrony z okazji 10-lecia Kaspersky Lab Polska

Z okazji zbliżających się świąt informujemy o konkursie, w którym do wygrania jest wyjątkowa nagroda główna - ochrona na 10 lat od Kaspersky Lab Polska. Przewidzieliśmy także nagrody pocieszenia – 5 rocznych licencji na Kaspersky Internet Security 2012. Organizatorem konkursu jest firma Wirtualna Polska SA, a Kaspersky Lab Polska jest fundatorem nagród.

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy polubić na Facebooku nas (https://www.facebook.com/KasperskyLabPolska) oraz serwis tech.wp.pl (https://facebook.com/techwppl) i przesłać pracę na temat: "Jak będzie wyglądał internet za 10 lat". Forma pracy jest dowolna – może to być tekst, grafika, zdjęcie, film itp. Pracę należy przesłać przy użyciu aplikacji konkursowej, dostępnej pod adresem http://apps.facebook.com/konkurs-klp-wp. Aplikację można również znaleźć na stronach fanowskich Kaspersky Lab Polska oraz serwisu tech.wp.pl na Facebooku. Akceptowane będą wyłącznie prace przesłane za pośrednictwem aplikacji.

Oto najważniejsze zasady konkursowe:

• Organizatorem konkursu jest firma Wirtualna Polska SA, a nagrody funduje Kaspersky Lab Polska.
  • Konkurs polega na przesłaniu pracy na temat: „Jak będzie wyglądał internet za 10 lat“. Forma pracy jest dowolna. Może to być tekst, grafika, zdjęcie, film, muzyka itp. Praca musi zostać przesłana w formacie ZIP za pomocą aplikacji konkursowej (http://apps.facebook.com/konkurs-klp-wp). Aplikacja pozwala na przesłanie pracy, której rozmiar nie przekracza 8 MB. Jeżeli rozmiar archiwum ZIP z pracą jest większy, należy przy użyciu aplikacji konkursowej przesłać informację o miejscu (pełny link), z którego można pobrać pracę. Informację należy umieścić w pliku tekstowym i przesłać przy użyciu aplikacji konkursowej w archiwum ZIP.
  • Nagrodę główną (1 szt.) stanowi certyfikat gwarantujący ochronę na 10 lat.
  • Nagrody pocieszenia (5 szt.) stanowią roczne licencje na program Kaspersky Internet Security 2012.
  • Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla fanów Kaspersky Lab Polska i serwisu tech.wp.pl.
  • Konkurs rozpoczyna się 7 grudnia 2011 r.
  • Konkurs trwa do 19 grudnia 2011 r. do godziny 23:59.
  • Każdy uczestnik konkursu może przesłać tylko jedną pracę konkursową.
  • Zwycięzcy zostaną poinformowani drogą mailową nie później niż 7 dni po zakończeniu konkursu.

Pełny regulamin dostępny jest tutaj: http://fb.kaspersky.pl/klpWp/regulamin.pdf.

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie: http://apps.facebook.com/konkurs-klp-wp.

Życzymy powodzenia,
Zespół Kaspersky Lab Polska