21 listopada 2011

Konkurs: Wytypuj pierwszą ósemkę kierowców F1 w GP Brazylii i walcz o Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition

Kaspersky Lab Polska informuje o uruchomieniu konkursu zorganizowanego wraz z portalem Formula1.pl. W konkursie można wygrać roczną licencję na program Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy polubić na Facebooku Kaspersky Lab Polska oraz portal Formula1.pl i wytypować najlepszą ósemkę kierowców F1 w nadchodzącym Grand Prix Brazylii.

Swój udział w konkursie można zgłosić wyłącznie za pośrednictwem aplikacji, która znajduje się pod adresem http://apps.facebook.com/konkurs-klp-formula. Aplikację można również znaleźć na stronach fanowskich Kaspersky Lab Polska (https://www.facebook.com/KasperskyLabPolska) oraz Formula1.pl (https://www.facebook.com/f1.dziel.pasje) na Facebooku.

Nagrodami w konkursie są trzy roczne licencje na program Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition. Każda nagroda zawiera roczną licencję na ochronę komputera przed wszelkimi zagrożeniami internetowymi oraz symulator Ferrari Virtual Academy, dzięki któremu każdy może się poczuć jak kierowca Formuły 1. Więcej informacji o programie Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition można znaleźć tutaj: http://www.kaspersky.pl/kaspersky_internet_security_special_ferrari_edition.

Oto najważniejsze zasady konkursowe:

• Organizatorem konkursu jest firma Kaspersky Lab Polska sp. z o.o. oraz właściciel portalu Formula1.pl.
  • Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla fanów Kaspersky Lab Polska i portalu Formula1.pl.
  • Konkurs rozpoczyna się 21 listopada 2011 r.
  • Konkurs polega na wytypowaniu pierwszej ósemki kierowców wyścigu zamykającego sezon 2011 Formuły 1 - GP Brazylii.
  • Typować można do dnia 26.11.2011 (sobota) do godziny 23:59.
  • Nie można typować tego samego kierowcy na więcej niż jednym miejscu.
  • Każdy uczestnik konkursu może typować tylko jeden raz.
  • Zwycięzcy zostaną poinformowani drogą mailową nie później niż 02.12.2011

Pełny regulamin konkursu można znaleźć tutaj: http://fb.kaspersky.pl/klpF1/regulamin.pdf.

Życzymy powodzenia, Zespół Kaspersky Lab Polska