22 września 2011

Kaspersky Lab Polska współpracuje z InsERT S.A.

Kaspersky Lab Polska, producent rozwiązań do ochrony danych, informuje o nawiązaniu współpracy z firmą InsERT S.A., polskim liderem wśród producentów oprogramowania dla małych i średnich firm. W ramach współpracy klienci firmy InsERT S.A. będą mogli bezpłatnie korzystać z pełnych, 3-miesięcznych wersji produktów Kaspersky Lab oraz nabyć je w atrakcyjnej cenie.

Począwszy od 22 września 2011 r. klienci firmy InsERT S.A. będą mieli możliwość bezpłatnego korzystania z pełnej, 90-dniowej wersji produktu Kaspersky Internet Security 2012 z licencją na 3 komputery. Program będzie dołączany do wszystkich systemów produkowanych przez InsERT S.A. Dodatkowo, do oferty InsERT S.A. trafi roczna wersja produktu Kaspersky Internet Security 2012 z licencją na ochronę 3 komputerów w atrakcyjnej cenie.

„Współpraca z rynkowym liderem wśród producentów oprogramowania dla firm jest dla nas bardzo cenna” – mówi Andrzej Pilarz, prezes Kaspersky Lab Polska. „Cieszymy się, że klienci firmy InsERT S.A będą mogli bezpłatnie korzystać z naszych produktów, zapoznać się z ochroną hybrydową oraz innymi technologiami, które w nich zastosowaliśmy, i zakupić je w atrakcyjnej cenie”.

„Staramy się oferować firmom to, co najlepsze: systemy przyjazne, rozbudowane funkcjonalnie i działające niezawodnie. Poza dbałością o jakość naszych programów zwracamy także uwagę na otoczenie, w jakim przychodzi im działać. Bezpieczeństwo danych to aspekt, który często decyduje o właściwym funkcjonowaniu przedsiębiorstwa. Współpraca z Kaspersky Lab wpisuje się więc idealnie w naszą strategię” – mówi Jarosław Szawlis, prezes InsERT S.A.

Informacje o Kaspersky Internet Security 2012

Kaspersky Internet Security 2012 to najnowszy produkt firmy Kaspersky Lab. Rozwiązanie oferuje to, co najlepsze z dwóch światów - ochronę hybrydową, która łączy możliwości i moc obliczeniową chmury z mechanizmami ochrony działającymi na komputerze użytkownika. Współpraca tych technologii pozwala na zapewnienie użytkownikom ochrony o niezrównanej efektywności i szybkości, przy jednoczesnym zminimalizowaniu obciążenia systemu. Po zainstalowaniu Kaspersky Internet Security 2012 komputer i przechowywane na nim dane będą bezpieczne, niezależnie od tego, z jakimi typami plików użytkownik pracuje, jak często korzysta z Internetu czy z jakiego miejsca łączy się z Siecią – z domu lub za pośrednictwem publicznego punktu dostępowego. Więcej informacji o Kaspersky Internet Security 2012 można znaleźć na stronie http://www.kaspersky.pl/kaspersky_internet_security.

Informacje o InsERT S.A.

InsERT S.A. jest największym w kraju – pod względem liczby sprzedanych licencji – producentem oprogramowania dla firm. Strategia firmy polega na tworzeniu programów wysokiej jakości, które jednocześnie są przyjazne w użytkowaniu i na tyle uniwersalne, by mogły spełniać wymagania bardzo różnych odbiorców. Dotychczas InsERT sprzedał ponad 440 tys. licencji, a rozwiązania oferowane przez spółkę wielokrotnie zdobywały najważniejsze tytuły i wyróżnienia. Oferta firmy obejmuje kompleksowe rozwiązania wspomagające zarządzanie małymi i średnimi firmami, począwszy od obsługi działu handlowego i gospodarki magazynowej, po programy z zakresu księgowości i finansów, rozwiązania przeznaczone dla działów kadr i płac oraz programy dla użytkowników indywidualnych. Więcej informacji o firmie na stronie www.insert.com.pl.

Informację można wykorzystać dowolnie z zastrzeżeniem podania firmy Kaspersky Lab jako źródła.