25 października 2010

Kaspersky Lab Polska wręcza wyróżnienia na IX Konferencji Partnerów

Kaspersky Lab Polska, producent rozwiązań do ochrony danych, wręczył wyróżnienia na IX Konferencji Partnerów, która odbyła się w dniach 23-24 października 2010 r. w Zakopanem.

Na konferencji eksperci z Kaspersky Lab Polska przedstawili informacje o najnowszych produktach firmy oraz o planowanych premierach. Partnerzy i dystrybutorzy zapoznali się ze zmianami wprowadzonymi w zasadach współpracy z Kaspersky Lab Polska. Na prezentacji dotyczącej analizy rynku zagrożeń uczestnicy poznali najnowsze trendy cyberprzestępcze. Ponadto, tematyczne okrągłe stoły pozwoliły uczestnikom konferencji na poruszenie wszelkich tematów z przedstawicielami Kaspersky Lab Polska.

Konferencja pozwoliła także uczestnikom na zapoznanie się z kadrą zarządzającą i pracownikami Kaspersky Lab Polska, a także na wymianę doświadczeń z innymi Partnerami. Nie zabrakło również atrakcji i czasu na dobrą zabawę.

W konferencji wzięli udział Partnerzy z całej Polski. Sześć firm zajmujących się dystrybucją oprogramowania Kaspersky Lab zostało uhonorowanych wyróżnieniami "Dystrybutor roku 2010":

Robert Paszkiewicz, Home.pl,
wyróżnienie za najlepszy debiut