10 kwietnia 2008

Kaspersky Lab Polska na roadshow ACTION S.A.

Kaspersky Lab wziął udział w cyklu szkoleń "Oprogramowanie w ACTION" zorganizowanym przez firmę ACTION S.A.

Roadshow "Oprogramowanie w ACTION" odbył się w dniach 26 marca - 3 kwietnia 2008 w czterech miastach: Warszawa, Wrocław, Katowice, Kraków. Łącznie we wszystkich szkoleniach wzięło udział 273 uczestników.

Firmę Kaspersky Lab reprezentowali Bartosz Prauzner-Bechcicki (dyrektor ds. sprzedaży i marketingu) oraz Robert Kapuściński (dyrektor ds. technicznych), którzy poprowadzili prezentację "Produkty Kaspersky Lab - ochrona nowej generacji". Prezentacja została oceniona przez uczestników jako bardzo profesjonalna. Wszyscy uczestnicy roadshow otrzymali firmowe gadżety oraz oprogramowanie Kaspersky Internet Security 7.0. Dodatkowo, Kaspersky Lab ufundował nagrody w konkursach organizowanych przez ACTION S.A. podczas szkoleń.

Bartosz Prauzner-Bechcicki i Robert Kapuściński. Kliknij, aby powiększyć.   Bartosz Prauzner-Bechcicki. Kliknij, aby powiększyć.

Bartosz Prauzner-Bechcicki. Kliknij, aby powiększyć.