16 listopada 2007

Kaspersky Lab Polska wręcza wyróżnienia na VI Konferencji Partnerów

Kliknij, aby powiększyć.

W dniach 10 - 11 listopada 2007 r. we wrocławskim hotelu Tumskim odbyła się VI Konferencja Partnerów Kaspersky Lab Polska. Przedstawiciele firmy Kaspersky Lab Polska zaprezentowali szereg wykładów obejmujących informacje z zakresu zasad i sprzedaży produktów Kaspersky Lab oraz użytych w nich nowych technologii. Na konferencji wręczono nagrody dla najlepszych Partnerów.

W konferencji wzięli udział Partnerzy z całej Polski. Cztery firmy zajmujące się dystrybucją oprogramowania Kaspersky Lab zostały uhonorowane wyróżnieniami: Marken Systemy Antywirusowe (za bardzo dobre wyniki sprzedaży rozwiązań Kaspersky Lab), Systemy Informatyczne ITXON (za bardzo dobre wyniki sprzedaży rozwiązań Kaspersky Lab w sektorze korporacyjnym), Gold.pl Sp. z o.o. (za dynamiczny wzrost sprzedaży rozwiązań Kaspersky Lab) oraz Point-As (za wysoką jakość obsługi klientów). Wyróżnienia zostały wręczone Partnerom na uroczystej kolacji w Restauracji Spiż połączonej ze zwiedzaniem Browaru.

Kliknij, aby powiększyć.     Kliknij, aby powiększyć.

Kliknij, aby powiększyć.